SERVICE, KVALITET OCH UTVECKLING INOM OFFENTLIG SEKTOR

  • SERVICE, KVALITET OCH UTVECKLING INOM OFFENTLIG SEKTOR


  • VI HJÄLPER OFFENTLIG SEKTOR ATT BLI MER EFFEKTIV


  • INTE KUNDEN I FOKUS UTAN KUNDENS FOKUS


Jobba med oss

Vi är ett litet företag som vill bli större. Vår ambition är hög och vi har en plan. Om du är intresserad av att medverka i vår plan, få nyttiga erfarenheter och lära dig något så är du välkommen att höra av dig!

Vi driver årligen utvecklingsprojekt. Syftet är att lyfta kunskapen i företaget och hos våra kunder. I dessa projekt behöver vi mer kraft. Inriktningen i projekten är gränssnittet mellan det offentliga och företagen. Målet är att genom kunskap öka möjligheterna för en hållbar tillväxt.

Den vi söker måste vara beredd att jobba hårt och ha roligt. Det handlar om att vara noggrann och målmedveten. Ett eget driv är viktigt. I första hand pratar vi om projektanställning men det kan bli återkommande projekt. För rätt person kan fast anställning vara möjligt på sikt.
Vi tror att du kan ha en av tre profiler;

  • Du har erfarenhet av att arbeta med företagsutveckling eller med entreprenörer med det offentliga som bas i en kommun eller i en region eller en organisation som är knuten till en kommun eller en region. 
  • Du är på väg mot examen eller har en examen inom samhällsvetenskap, kvalitets- eller organisationsutveckling, beteendevetenskap, offentlig ekonomi, eller liknande. Även forskarstuderande är mycket intressanta.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med kvalitetsutveckling i en offentlig organisation, gärna med inriktning mot Lean.

I samtliga fall så måste du ha en akademisk nivå på dina studier och kunna arbeta hemifrån. Var du bor i Sverige spelar mindre roll. 
Låter detta intressant är du välkommen att höra av dig till Carl-Johan Löwenberg via calle@hallgrenlowenbergs.se eller
070-458 91 26